uvařila 14. 3. 2013 20:04
V kastrolu orestujeme kostičky slaniny společně s cibulí,přidáme uzeninu a chvíli restujeme.Přidáme čerstvou papriku,lák z červených fazolí a 10min.podusíme....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 3. 2013 20:04
V kastrolu orestujeme kostičky slaniny společně s cibulí,přidáme uzeninu a chvíli restujeme.Přidáme čerstvou papriku,lák z červených fazolí a 10min.podusíme....
fazole červené, cibule, špek, salám točený, olej, feferonka, kečup sladký, paprika sušená sladká, vegeta, majoránka, pepř mletý, sůl
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Tatarák (ne)tradičně: Dáte si tvarůžkový, bramborový nebo z pečeného celeru?
Pět kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Maso je lepší osmahnout, nadýchanost zajistí sníh z bílků a pórek dodá šťavnatost
Jak na šišky plněné mákem? Brambory uvařte den dopředu a pikantní marmeláda s čerstvě namletým mákem dodají náplni říz