Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Feferonka - suroviny a ingredience

Feferonka

Nutriční hodnoty

Energie217 kJ / 52 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Utopenci - nejlepší co známe Videorecept

Utopenci - nejlepší co známe

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Chutný vyprošťovák, který od nepaměti rozjasňuje rána po veselé noci. Variací je nepřeberně, ale základní recept je léty osvědčený - příjemně pikantní a nálev lahodně…

majda1512

40 min

Katův šleh a bramboráčky Videorecept

Katův šleh a bramboráčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Klasické hospodské jídlo rozdělující lid na dva tábory. Zatímco jeden ho miluje, druhý nenávidí. Základem jsou nudličky z vepřového masa, chybět nesmí cibule a papriky.…

rebeka

50 min

Vuřty na pivu

Vuřty na pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Připravíme si hlubší pekáč, nalijeme černé pivo, oloupeme špekáčky a rozkrojíme po délce, ne úplně. Naplníme cibulí, feferonkou, potřeme hořčicí, opepříme.Vložíme do…

Guláš z jeleního masa

Guláš z jeleního masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pořádným guláškem potěšíte hlavně muže, ale věřím, že ani ženy neodmítnou talíř s pořádnou porcí masa a božskou vůní po vínu, bylinkách a divokém koření. Jako přílohu…

suslajda

200 min

Chutney z nedozrálých rajčat

Chutney z nedozrálých rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu a jablka omyjeme, cibuli a jablka oloupeme, jádřince vykrájíme a vše nakrájíme na malé kousky. Dáme do hrnce, zastříkneme vodou a za občasného míchání dusíme…

Zelný salát do zásoby Videorecept

Zelný salát do zásoby

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborný zelný salát, který vám v obyčejných hospodách a bufetech přidají k jídlu jako zeleninovou oblohu. Konečně si můžete na tomto salátu pochutnat i doma podle…

Merylas

120 min

Nakládaný hermelín I Videorecept

Nakládaný hermelín I

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…

alus.s

30 min

Nakládané feferonky

Nakládané feferonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Pokud jste milovníci pikantních chutí, naložte si vlastní feferonky, které pak můžete používat k pokrmům po celý rok. Je to snadné a budou k dispozici do každému receptu…

Montanka

45 min

Katův šleh po mém

Katův šleh po mém

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Katův šleh neboli "kaťák" je tradiční pikantní pokrm z restovaného masa a zeleniny. Nejčastěji ho připravujeme z vepřového masa, ale lze i z kuřecího. Podáváme s…

Feferonová pasta - Pálihub

Feferonová pasta - Pálihub

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi pálivé pokrmy? Tato pasta vám skutečně zpestří všechna oblíbená jídla od uzenin, přes guláše, k topince, pod maso nebo jen tak k příloze. Pozor! Je opravdu…

Jemná roláda z mletého masa Videorecept

Jemná roláda z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plněná roláda z mletého masa patří mezi trochu pracnější jídla, ale výsledek stojí za to. Nejenže skvěle chutná, ale také dobře vypadá. Šunka, vejce a zelenina vytvoří…

Lucie29

120 min

Oheň ve skleničce

Oheň ve skleničce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Feferonky dobře omyjeme a zbavíme stopky. Pozor, pouze stopky. Zrníčka musí zůstat. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Sádlo rozpustíme a smícháme s olejem. Feferonky…

klukodvody

120 min

Utopenci dle mé prababičky Videorecept

Utopenci dle mé prababičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dokonalý vyprošťovák, který znaly už naše babičky. Utopenci patří neodmyslitelně na jídelní lístek každé české hospody, která má svůj tajný recept. Základ chuti spočívá…

santa

50 min

Domácí utopenci Videorecept

Domácí utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Báječný vyprošťovák, který od nepaměti rozjasňuje pošmourná rána po veselé noci. Utopenci patří neodmyslitelně na jídelní lístek každé české hospody. Receptů existuje…

Ladislav51

30 min

Ajvar

Ajvar

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Není nad to, udělat si pořádnou zásobu dobrého Ajvaru na zimu. Ať už máte kapie a rajčata ze zahrady nebo z obchodu, stojí to za tu námahu. Ajvar se skvěle chodí jen tak…

Guláš Samuraj

Guláš Samuraj

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skoro každý pátek se doma vedou vášnivé diskuze o tom, co bude o víkendu k obědu. Pokud máte rádi pálivé, uvařte guláš tak ostrý, jako je samurajský meč. Na internetu je…

pbarva

60 min

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…

magdalenka

180 min

Sušená zelenina jako koření

Sušená zelenina jako koření

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kořenovou zeleninu nejdříve nakrájíme na tenoučké nudličky a ty potom překrájíne podél a malé kostičky.Pokapeme citronem-aby zelenina nezhnědla.Papriku a feferonku…

Pivovarský tokáň

Pivovarský tokáň

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale…

Papriková pasta

Papriková pasta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na kostičky na oleji ji osmahneme dosklovita. Přidáme na proužky nakrájenou papriku a feferonku, ocet, cukr a sůl, mírně podlijeme vodou (asi 100ml) a…

Čína

Čína

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí maso má velmi jemnou chuť a díky tomu se dá upravit na mnoho způsobů. Velmi oblíbeným je takzvaná čína. Kousky masa se naloží do pikantní marinády a nechají se 24…

1 2 3 4 6 11 16 21