uvařil 21. 5. 2012 11:52
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 5. 2012 11:52
kýta vepřová, sádlo vepřové, česnek, rozmarýn čerstvý, škrob bramborový, vejce, víno bílé, škrob, omáčka sojová, sůl, žampióny, olej, bujón zeleninový
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 22. 5. 2024 18:06
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
Prodloužit životnost potravin je snadné: Mouku zachráníte bobkovým listem, brambory mátou a „zakysanku“ obraťte dnem vzhůru
Trubičky jako z cukrárny: Po těch medových s karamelovým krémem se jen zapráší