uvařila 3. 3. 2011 13:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2011 13:43
kapusta, brambory, cibule, máslo, mouka hladká, petržel, mrkev, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, vývar masový, smetana kysaná, petrželka
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Jak odlehčit bramborový salát? Majonézu skvěle nahradí řecký jogurt, kvalitní olej nebo dokonce hovězí vývar
Osm důvodů, proč se vyplatí skončit s alkoholem: Lepší spánek, štíhlejší postava a víc peněz jsou jen začátek
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady