uvařila 9. 4. 2024 21:31
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 4. 2024 21:31
brambory, mouka hladká, vejce, sůl, pepř, kmín mletý, majoránka, česnek, mléko, tuk na smažení, zelí kysané, brambory, maso uzené
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Magická svatojánská noc: Upečte si slaný svítek s bylinkami podle starodávného receptu
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu