uvařila 21. 9. 2010 19:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 9. 2010 19:51
celer, houba hřib, list celerový, máslo, mouka, vývar, kmín drcený, sůl, petrželka, smetana zakysaná, chléb, olej
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Jak na tu nejlepší zelňačku? Základem je dobré zelí, vylepší ji dobrá uzenina, kysaná smetana, ale třeba i sušené švestky
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč
Jak poznat kvalitní burčák a nekupovat patoky šizené vodou? Vinař David Šťastný radí, čeho si všímat