Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Italské kuře „po myslivecku“: Kuře cacciatore voní vínem a rajčaty a skvěle se hodí do sychravých dní
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl
Jablkový perník: Díky ovoci je dokonale vláčný a báječně šťavnatý, čokoládová poleva dodá punc svátečního dezertu
Telecí plátky,potřené pikantním těstíčkem ze sýrů, zeleniny, bylinek a slaniny Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 45 min