uvařila 15. 8. 2013 17:55
Další den přidáme plátky uzeného a necháme ještě 6hod.marinovat.Mezi grilováním si zredukujeme marinádu a můžeme podávat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2013 17:55
Další den přidáme plátky uzeného a necháme ještě 6hod.marinovat.Mezi grilováním si zredukujeme marinádu a můžeme podávat
cuketa, olej, med, hořčice kremžská, zázvor mletý, pepř čtyř barev, libeček, česnek sušený, chilli, máslo, sůl, olej, zelenina čerstvá
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
5 rychlých večeří pro školáky: Vylepšené špagety s kečupem, zapékané toasty nebo zdravé placičky
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“