uvařila 17. 1. 2011 00:06
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 1. 2011 00:06
celer, mrkev, cibule, brambory, bobkový list, masox, vegeta, sůl, máslo, mouka hladká, salám drůbeží, pepř, pažitka, hlíva ústřičná, smetana zakysaná
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Krkonošská natřásanka: Kombinací brambor a jablek vznikne vláčný a šťavnatý moučník s vůní skořice
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele