Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Bibinka uvařila 3. 12. 2011 17:06 Dobré bramborky s indickým kořením a mrkví 0 0 Dobrou chuť! Okomentovat
Fotograf Jan Saudek Vánoce rád nemá, nejraději by si dal na Štědrý den znojemskou, prozradila jeho žena Pavlína
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor
Bramborové placky s kuřecím masem a zeleninou: Křupavé placičky skvěle doplňuje šťavnaté maso a svěží chuť zeleniny
Restovaná zelenina, vejce a balkánský sýr (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 40 min