uvařila 19. 5. 2013 11:10
můj první chléb bez hnětení
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 5. 2013 11:10
můj první chléb bez hnětení
mouka žitná, mouka hladká, kmín celý, sůl, droždí sušené, ocet, voda, mouka polohrubá, mouka hladká, mouka žitná, sůl, droždí sušené, ocet, voda
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
K Dušičkám patří sladké nadýchané „dušičky“ nebo křehké probuzené duše: Dokonale jemné pečivo báječně chutná s povidly
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso