uvařil 19. 6. 2016 10:14
Dušené kuře se zeleninou po korejsku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 6. 2016 10:14
Dušené kuře se zeleninou po korejsku
maso kuřecí, voda, brambory, mrkev, cibule, chilli paprika čerstvá, zelená pálivá paprika, žampióny, cibulka jarní, nudle vlasové, voda, omáčka sojová, cukr hnědý, med, ústřicová omáčka, zázvor mletý, česnek granulovaný, olej sezamový, pepř mletý
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Češi ho už sto let baští jako diví. Kde se vzal vlašský salát a proč ho máme nejradši s rohlíkem?
Vepřová játra na cibulce: Pikantní šmrnc jim dá sójová omáčka a jemnější chuť a vůni krátké namočení do jedné ingredience
Znáte švédské koblížky semlor? Tuhle masopustní dobrotu s mandlovou náplní a vůní po kardamomu si zamilujete!