Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Eliza uvařila 7. 10. 2010 17:34 Holeček - brambory se zelím - pro gmptop (Miloška) na přání 0 0 Okomentovat
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Vláčná a voňavá žemlovka z mazance je hotová raz dva a je plná šťavnatých rozinek i sladkých jablíček