Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
Katerina Valigurova uvařila 23. 9. 2013 11:23 Hřibová směs na topinky, toasty i k masu 0 0 Okomentovat
Sloní žrádlo podle Pepy Nemravy: Skvělou silvestrovskou pomazánku uděláte ze zbytků, její chuť je legendární
14 foto Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář