uvařila 26. 1. 2015 10:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 1. 2015 10:39
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, kakao, jablko, máslo, šťáva citronová, skořice, cukr vanilkový, voda, cukr, pudink kokosový, ztužovač šlehačky, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, tuk, mouka
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Holka u plotny radí: Jak na dušenou mrkev, aby chutnala všem? Zásadní jsou dvě suroviny!
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek