uvařila 23. 6. 2014 20:50
tělo po napnění a zakrytí druhou částí těsta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 6. 2014 20:50
tělo po napnění a zakrytí druhou částí těsta
těsto piskotové, fondán, potravinářské barvivo, tvaroh, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, mascarpone, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, marmeláda, jahody, banán
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Rajko Doleček kdysi doporučoval mléčnou dietou, s níž rychle shodíte 8 kg. Nadělá víc škody než užitku, říká Margit Slimáková
Skvělé včelí úly podle Petry z MasterChef Česko 2023: Stačí jen tři ingredience a chuťově vynikající těsto je hotovo
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku