uvařila 12. 1. 2013 14:44
přidáme játra
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 1. 2013 14:44
přidáme játra
sádlo, slanina, cibule, paprika čerstvá zelená, maso krůtí, koření country, játra drůbeží, játra vepřová, omáčka sojová, kostky sojové, bazalka čerstvá, pažitka, škrob, sůl, vývar
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Jak připravit slovenský řízek? Spojení mletého vepřového masa a uzeného oštiepku chutná perfektně