uvařila 23. 2. 2010 17:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2010 17:20
játra vepřová, cibule, kmín mletý, masox hovězí, mouka hladká, pepř mletý, majoránka, česnek
Přidáno před 31 minutami
Přidáno před 57 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
10 snídaní slavných: Královna Alžběta I. si dávala černé pivo, Einstein smažená vejce a Mozart kapouna!
Jak dlouho vydrží maso v mrazáku? Poradíme, jak ho správně uchovávat, aby zůstalo jedlé
Co mají společného indonéský knedlíček cilok a slovenské halušky? Na jejich přípravu se dá snadno vyzrát. Ukážeme jak