Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
Angel 666 uvařila 24. 5. 2017 17:25 Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem 0 0 Okomentovat
5 foto Zlatá labuť u sporáku: Palačinky se slaninou a špenátem byly oblíbeným jídlem Karla Čapka, ten měl rád i koprovku a nebránil se slivovici
Bramborová kaše zapékaná se sýrem: Slanina jí dodá výraznou chuť a vůni, smetana neuvěřitelnou jemnost