uvařila 17. 11. 2010 17:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 11. 2010 17:33
kapusta, brambory, klobása maďarská pikantní, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, kmín celý, majoránka, cibule, česnek, voda, cukr, ocet, smetana sladká, sůl, houby sušené, olej, mouka hladká, vývar z tlačenky
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli
Jak doma v troubě upéct jedlé kaštany? Před pečením je dobré namočit je do vody a lepšímu loupání pak pomůže jeden fígl
Svatý Martin očima farářky Martiny Kopecké a autorky knih Martiny Boledovičové: Původ známé tradice