Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
gurmanka uvařila 13. 6. 2011 19:46 Grilovaná krůtí prsa "Satay" 0 0 pitta plnená hotovým mäsom, salsou a kyslou smotanou Okomentovat
Čočkové tofu nadchne nejen vegetariány: Podle tohoto jednoduchého receptu ho zvládnete připravit jako nic
Jak na to nejšťavnatější pečené kuře? Rozpadající se maso a křupavou kůrčičku zajistí nasolení, mřížka i fígl s citronem