uvařila 7. 10. 2009 19:02
Houbová omáčka s houbovým knedlíkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2009 19:02
Houbová omáčka s houbovým knedlíkem
krkovice vepřová, žampióny, cibule, olej, mouka hladká, smetana, pepř, paprika sušená sladká, kmín celý, sůl
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Jak využít zbylý mazanec? Snadno z něj připravíte tak dobrou žemlovku, že už jinou nebudete chtít
Konopné semínko jako superpotravina: Hodí se do salátu i na výrobu skvělého mléka