Retro okénko: Co se svačilo za socialismu? Mléko s rohlíkem ve škole, od maminky chleba s paštikou v ubrousku a jablko
Voňavá polévka s drožďovými noky: Tradiční zavářka je rychlá a levná, ozvláštní ji bylinky a roztomilý tvar
Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Jaká je nejlepší třešňová bublanina? Ta šlehačková je nádherně vláčná, rychlá na přípravu a chutná božsky
Osvěžující domácí limonáda z ovocných pecek chutná dětem i dospělým a nestojí skoro nic, takhle snadno se dělá
Hubnutí podle Petry z MasterChefa: Zkušená koučka radí nic si nezakazovat a nestresovat se. A přidává recept na skvělé zelňáky