uvařila 10. 7. 2013 18:25
Opékáme(grilujeme)ze všech stram cca 10minut.Maso a lilek co nám zbyde,položíme na pánev vedle špízů
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 7. 2013 18:25
Opékáme(grilujeme)ze všech stram cca 10minut.Maso a lilek co nám zbyde,položíme na pánev vedle špízů
prsa kuřecí, lilek, žampióny, paprika čerstvá červená, koření aztécký poklad, pepř čtyř barev, sůl, olej,
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Prapodivná kuchyně starých Egypťanů zahrnovala chleba s pískem i zeleninu vařenou v medu
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Výroba domácího sýra: Jak na smetanový ze dvou surovin nebo mozzarellu z mikrovlnky