uvařila 10. 3. 2016 11:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 3. 2016 11:20
mléko, pudink vanilkový, cukr, lusk vanilkový, kůra pomerančová, máslo, droždí čerstvé, mouka hladká, kakao, mléko, čokoláda na vaření, máslo, mléko, ořechy vlašské
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Medová krkovička: Krkovička naložená v medu a pečená na pivu je neuvěřitelně křehká a šťavnatá, navíc snadná na přípravu
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Vánoční tradice za socialismu: Kolekce od ROH a hodinové fronty na mandarinky