uvařila 16. 3. 2012 18:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2012 18:12
mouka polohrubá, mouka celozrnná, olej olivový, voda, sůl, bazalka čerstvá
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Holka u plotny radí: Smažené jablečné kroužky v křupavém těstíčku voní skořicí a jsou rychle hotové
Arašídové máslo sloužilo dříve k čištění zubů: Dnes je to „denní chleba“ pro všechny, kteří se chtějí stravovat zdravě
První perníky daly jméno Celetné ulici. Pekly se s pepřem a často nesloužily k jídlu