uvařil 21. 11. 2010 21:27
Pečený mix s rokfórovou pěnou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2010 21:27
Pečený mix s rokfórovou pěnou
brambory, batáty, cuketa, mrkev, celer, paprika čerstvá červená, olej olivový, česnek, sůl, koření, roquefort, smetana ke šlehání, tatarská omáčka
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Hrníčkové mléčné řezy: Nadýchaný korpus doplňuje tvarohovo-smetanová náplň, která je neuvěřitelně svěží a božsky chutná
Retro okénko: Buřty v pivním těstíčku jsou uvnitř šťavnaté a na povrchu krásně křupavé
Kalendář vánočního pečení 2022: Kdy se pustit do pečení perníčků, kdy zadělat na linecké a jak na krémy? Přehledný manuál + recepty