Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roquefort - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 668 kJ / 399 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny23,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,33 g
– nasycené21,67 g
– nenasycené10,33 g
–– mononenasycené8,67 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy1,33 g
– cukry1,33 g
––– laktóza1,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Plněný vepřový závitek Videorecept

Plněný vepřový závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Z vepřové kýty nakrájejte čtyři plátky a důkladně je naklepejte.Mrkev nakrájejte na drobné kostičky a uvařte v horké osolené vodě doměkka. Brokolici rozeberte na drobné…

Chřestové rizoto Provence

Chřestové rizoto Provence

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chřest očistíme a je-li třeba, oloupeme. Očištěný chřest nalámeme (neřežeme) na špalíky asi 2 -3 cm dlouhé a povaříme asi 5 min ve vodě. Vodu slijeme a chřest necháme…

honzam

45 min

Cobb salát

Cobb salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Slaninu nakrájíme na proužky, na oleji na mírném plameni vyškvaříme a na papírovém ubrousku necháme okapat. V tuku po slanině necháme zesklovatět na kostičky nakrájenou…

tajja

40 min

Vepřová směs

Vepřová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájejte na drobné nudličky, cibuli najemno a mrkev na malé kostičky. Cibuli orestujte dozlatova, přidejte maso, orestujte a poduste ve vlastní šťávě. Pak maso…

Roquamole

Roquamole

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sýr nastrouháme nebo vidličkou rozmačkáme, smícháme se zakysanou smetanou. Avokado lžící vybereme ze slupky, rozmačkáme a přimícháme k sýru.Papričky i cibulku najemno…

Kuřecí plátky Jean Baklažán

Kuřecí plátky Jean Baklažán

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Lilek nakrájíme na velmi tenké plátečky (1-2 mm), osolíme a necháme stát. Maso nařízmeme tak, aby mělo pokud možno stejnou výšku, osolíme, opepříme a okořeníme adžikou.…

Marie

Náhodný recept Zobrazit více