uvařila 17. 5. 2011 13:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2011 13:19
květák, mrkev, hrášek sterilovaný, pórek, pažitka, žloutek, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, nať petrželová, máslo, mouka hladká
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Kdy sklízet cukety: Jak poznat jejich zralost a proč je nenechat přerůst
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů