Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina s třešněmi a drobenkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 6. 2012 18:40

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 097 kJ / 4 086 kcal
Bílkoviny85,82 g
Tuky163,04 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 483 mg
Sůl1,32 g
Sacharidy558,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Opět se mi v kuchyni nedařilo a tak jsem míchala suroviny a míchala tak dlouho, dokud z toho něco nevzniklo :D :-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2018 16:42

Lenunka: Už jsem si nějak poradila;-)

Lenunka Lenunka

6. 6. 2018 16:31

Johanka128: já bych myslela že ano:-)

Johanka128 Johanka128

6. 6. 2018 16:24

Lenunka: Takže ten první by měl být cukr krupice...?

Lenunka Lenunka

6. 6. 2018 16:10

já bych řekla že těch 80 g cukru se utře se žloutky a těch 70 g moučkového se přidá do té mouky, moučkový cukr se ke tření moc nehodí:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2018 15:44

Johanka128: No, vypadá to, že si nějak budu muset poradit sama :-)

Johanka128 Johanka128

6. 6. 2018 15:43

ross154m4: Taky bych měla dotaz ohledně cukru - v surovinách je cukr a pak moučkový cukr...?

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 6. 2018 15:10

ross154m4 prosím pěkně, trochu jsem se zaplantala tady v té větě... "Cukr a žloutky utřeme, přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem, moučkový cukr". Takže kolik vlastně toho cukru?? Díky, pokud odpovíte, mám vypeckované třešně ;-)

ross154m4 ross154m4

30. 6. 2012 16:28

Blansch:Použila jsem mouku hladkou, ale polohrubou určitě nic nezkazíte ;-)

Blansch Blansch

30. 6. 2012 12:29

CHtěla jsem se zeptat, jakou mouku jste použila:-O Díky:-))

ross154m4 ross154m4

15. 6. 2012 14:10

marienka:Já jsem použila maličké formy, takže si myslím, že do klasické dortové formy by se obsah vešel.
Původně jsem chtěla bublaninu dělat na plechu, ale těsta mi připadalo málo.

marienka

15. 6. 2012 13:00

otázka, do akej veľkej formy je toto množstvo cesta?
Tie na obrázku vyzerajú menšie, ako je klasická tortová forma.
Ale veľmi jedlé:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 22:03

Zdravím!!! Ony už jsou třešně?:-O U nás ještě ne, ale takovou buchtičku bych si dala;-):-p

ANY

7. 6. 2012 20:11

;-):yes:

nofrona

7. 6. 2012 18:48

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina s ovocem a drobenkou ovocná bublanina s drobenkou bublanina s tresnemi hrnková bublanina s drobenkou drobenková bublanina bublanina s jahodami a drobenkou hrnková bublanina s třešněmi jakou mouku na drobenku buchta s tresnemi a drobenkou recept na bublaninu s třešněmi hrnková drobenka hrnková bublanina s drobenkou recept bublanina s třešněmi video koláč s třešněmi a drobenkou klasická bublanina bublanina s třešněmi recept recept bublanina s třešněmi klasická bublanina s třešněmi hrnkova buchta s třesnemi smetanová bublanina s třešněmi

Suroviny: třešně, mouka hladká, cukr, cukr moučkový, máslo, vejce, mléko, prášek do pečiva, sůl, máslo, cukr krupice, mouka, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Bublanina s třešněmi a drobenkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gzgr