uvařil 23. 6. 2011 11:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 6. 2011 11:23
pupek hovězí, slanina, koření grilovací, olej olivový, máslo, cibule šalotka, tymián, koření oregáno, majoránka, saturejka, libeček, meduňka, chilli paprika čerstvá
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Byliny v kuchyni: Majoránka není jen koření do bramboračky. Léčí neurózy i ekzém
Tak trochu jiné lívance: Mexické buñuelos jsou tenké, křupavé a přímo omamně voní skořicí a anýzem