uvařila 13. 6. 2010 14:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2010 14:59
mouka polohrubá, mléko, olej, cukr, vejce, prášek do pečiva, rebarbora, máslo, mouka hrubá, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky s jablky a marmeládou: Aby byly dokonale křehké a jemné, je dobré použít fígl s tukem a část mouky nahradit
Dýně se hodí i do domácí snídaňové granoly. Křupavá dobrota se snadno připravuje a provoní celý dům
Retro okénko: Piškotové dortíky Miky stály 3 Kčs, dnes jsou za 20 Kč. Podle našeho receptu chutnají stejně jako před třiceti lety