uvařila 29. 8. 2010 16:14
Osmažíme, dopečeme a můžeme krájet.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2010 16:14
Osmažíme, dopečeme a můžeme krájet.
uvařila 29. 8. 2010 16:13
Začínáme obalovat v mouce :)
uvařila 29. 8. 2010 16:11
Balíme.
uvařila 29. 8. 2010 16:09
Před zabalením.
uvařila 29. 8. 2010 16:07
Hotovo - doubrou chuť :)
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský
Dijonská hořčice: Dochucovadlo, které zbožňoval už francouzský král Ludvík XI. a básnil o něm i Shakespeare!
Trochu jiný bramborák - bez majoránky, zato často se sýrem. Vyzkoušejte bulharský patatnik