uvařil 19. 2. 2016 14:44
Piškoty použijete i pro základ dortu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Piškoty použijete i pro základ dortu
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
uvařil 19. 2. 2016 14:44
K výrobě nepečeného dortu můžete použít také polomáčené jaffa piškoty
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Středozemní kuchyně: Jak si doma připravit dokonalý gyros jako z řecké taverny? Pomůže cibule!
Místo kapra vinná klobása: Jak se tato uzenina dostala na náš štědrovečerní stůl?
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník