uvařil 5. 5. 2011 18:19
chorizo nasucho opečeme na pánvi do křupava
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 5. 2011 18:19
chorizo nasucho opečeme na pánvi do křupava
uvařil 5. 5. 2011 18:17
oloupané okurky překrojíme a vyškrábneme jádra
uvařil 5. 5. 2011 18:17
okurky nasekáme na malé kostičky, posolíme a necháme odležet v uzavřené nádobě
uvařil 5. 5. 2011 18:17
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přidáno 31. 5. 2024 16:22
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Vánoční mlsání: Co by nemělo na vašem stole chybět?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Karbanátky ze strouhané cukety a mletého měkkého salámu jsou vláčné a šťavnaté a lehce je zvládne i začátečník