uvařila 25. 3. 2012 12:59
další do zbírky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2012 12:59
další do zbírky
uvařila 15. 2. 2012 14:35
uvařila 15. 2. 2012 14:35
uvařila 15. 2. 2012 14:34
uvařila 12. 2. 2012 09:01
uvařila 12. 2. 2012 09:01
nabodnuté i květy
uvařila 12. 2. 2012 09:01
Nabodnutá poupata
uvařila 12. 2. 2012 09:00
přidání špejle na spodní část, která dělá pevný stonek bez květů. Omotá se jen kousek který bude vidět. Zbytek se zabodne do dortu.
uvařila 12. 2. 2012 08:56
spojování drátků pomocí pásky
uvařila 12. 2. 2012 08:55
připravené drátky před spojením páskou
uvařila 12. 2. 2012 08:51
stonek na který se dají květy
uvařila 12. 2. 2012 08:50
květy a poupata z marcipánu
uvařila 6. 2. 2012 06:51
uvařila 6. 2. 2012 06:43
uvařila 6. 2. 2012 06:43
uvařila 6. 2. 2012 06:43
uvařila 5. 2. 2012 19:12
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici
Piškotové kakaové řezy s vanilkovým krémem a šlehačkou jsou skvělým moučníkem nejen na neděli