Svíčková s horáckým knedlíkem podle Pepy Nemravy: Masu se zeleninou dejte den v chladu, říká účastník MasterChefa
Novoluní ve Štíru: Býkovi dodají energii buchty s mákem, Střelec potřebuje exotickou polévku a Beran kuře
mika59 uvařila 1. 3. 2017 14:38 Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 3. 2017 14:38 Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 1. 3. 2017 14:38 Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup