Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 877 kJ / 1 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 126,44 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 51,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2017 14:46
1. 3. 2017 17:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 11 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 2 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 5 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 5 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: brambory se zelím opékané brambory opečené brambory se zelím opékaná jitrnice opekane brambory se zelím a uzeným brambory se zelim a slaninou brambory se slaninou a zelím pečené brambory se zelím a slaninou opékané brambory s cibulí zelí na anglické slanině přílohové brambory s masem brambory opékané opékané zelí opékané brambory s anglickou slaninou opekane jitrnic bramboráky se zelím brambory se zelim na pánvi opékané bramborové bramborové noky se zelím recepty z brambor brambory se zelím recepty
Suroviny: brambory, zelí sterilované, slanina anglická, cibule, sádlo, sůl, pepř, cukr
Přílohové brambory opékané se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BGAJ
2 názory