uvařila 26. 6. 2013 17:36
plníme hovězími plátky, cibulí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 17:36
plníme hovězími plátky, cibulí
uvařila 26. 6. 2013 17:36
zabalíme slaninku do hovězího masíčka
uvařila 26. 6. 2013 17:30
uvařila 26. 6. 2013 17:29
uvařila 26. 6. 2013 17:29
uvařila 26. 6. 2013 17:29
uvařila 26. 6. 2013 17:28
uvařila 26. 6. 2013 17:28
Druhá varianta
uvařila 26. 6. 2013 17:28
První varianta
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Přidáno 10. 6. 2024 17:21
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Retro okénko: Rychlošlehač na smetanu stával kdysi 15 Kčs, šlehač s metličkami 30 Kčs. A práci zvládly oba za pár minut
Matjesy, uzenáče, pečenáče, zavináče... Různé delikatesy z jedné ryby! Víte, jak na ně?
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp