uvařila 26. 6. 2013 17:28
Druhá varianta
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 17:28
Druhá varianta
pečeně vepřová uzená, hovězí zadní, slanina uzená, víno červené, koření nové koření, jalovec, pepř celý, bobkový list, rozmarýn čerstvý, tymián, máslo, cibule, mrkev, petržel, celer, šťáva citronová, cukr krystal, sůl, pepř mletý, strouhaný muškátový oříšek, smetana na vaření
Pečeme s Ivou: Křupavé a kmínem vonící dalamánky z chlebového těsta snad už ani jednodušeji vytvarovat nejde!
Za války byly potraviny na příděl: Půl kila masa na osobu na týden a černý obchod s předraženými cenami
Příběh utopenců. Jak vznikla nejslavnější pochutina českých hospod a jak na ty nejlepší?