uvařil 1. 12. 2015 16:52
Dopředu naporcovaný dortík dozdobíte podle fantazie - jednotlivé řezy by ovšem měly připomínat vánoční stromeček
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 12. 2015 16:52
Dopředu naporcovaný dortík dozdobíte podle fantazie - jednotlivé řezy by ovšem měly připomínat vánoční stromeček
máslo, cukr krupice, vejce, mouka hladká, ořechy lískové, kakao, kypřící prášek do pečiva, prášek do perníku, koření do perníku, med tekutý, mléko, máslo, med tekutý, kakao, hmota modelovací, potravinářské barvivo gelové, čokoládové minilentilky, zdobení, alkohol
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Luxusní žemlovka není oxymorón. Povyšte dobroty svého dětství na novou úroveň
Výborná gulášová polévka 3x jinak: Ať ji děláme s masem nebo bez, klíčové je přidat rajský protlak a papriku ve správný moment
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření