uvařil 31. 12. 2015 14:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 31. 12. 2015 14:43
krkovice vepřová, sůl, pepř, zelí kysané, brambory, mouka hladká, vejce, česnek, majoránka, kmín celý, sůl, pepř, sádlo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jak na domácí jitrnice? Zvládnete je klidně i v paneláku a bez prasátka běhajícího po dvorku
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc