uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 5. 2009 21:53
a dobrou chuť
mouka hladká, droždí sušené, sůl, mléko, olej, vejce, zelí sterilované, špek, uzenina, pepř, mouka
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Byliny v kuchyni: Majoránka není jen koření do bramboračky. Léčí neurózy i ekzém
Recept na babiččiny kvašáky: K dokonalosti pomůžou vinné listy, kopr nebo kousek chleba