uvařil 8. 10. 2011 20:15
A už to bublá a bublá...a už to bude...mňam :-)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 10. 2011 20:15
A už to bublá a bublá...a už to bude...mňam :-)
uvařil 15. 8. 2011 00:42
Před vložením do trouby :-) recept na pozadí
uvařil 27. 7. 2011 16:03
uvařil 24. 7. 2011 21:05
Skoro jak originál :-)
uvařil 6. 7. 2011 22:07
Před pečením
uvařil 6. 7. 2011 22:07
Průřez :-)
uvařil 6. 7. 2011 22:07
Hotový upečený koláč
uvařil 6. 7. 2011 21:19
Detail :-)
uvařil 6. 7. 2011 21:17
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Dokonalé topinky: Poradíme, jak na to, aby byly uvnitř vláčné a na povrchu křupavé!
12 nejlepších řízků: Prezidentský, smetanový farářský nebo obrácený z bůčku vás nadchnou!
Valašský čaj zhřívanice se hodí nejen pro horaly: Kořeněný nápoj podle starého receptu voní hřebíčkem a zamiluje si ho každý