uvařila 11. 2. 2010 16:50
Tak to jsem zkoušela =) je to jěště bez laku,ale i tak moc perfektní recept.Děkuji.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2010 16:50
Tak to jsem zkoušela =) je to jěště bez laku,ale i tak moc perfektní recept.Děkuji.
uvařila 5. 2. 2010 13:44
http://www.toprecepty.cz/recept/10001-jednoduchy-dort---dort-z-buchty/
uvařila 5. 2. 2010 11:58
Výsledek
uvařila 5. 2. 2010 11:58
Zdobení,ale může být různý ...
uvařila 5. 2. 2010 11:58
Želatina,zase je možno použít jinou ...
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou
Česnekové gnocchi s brokolicí a slaninou: Česnek dodá jídlu vůni a slanina šťavnatost, sýr na povrchu pak typicky italský šmrnc
Jak se dostal hollywoodský herec Willem Dafoe do pražské polévkárny The Boršč? „Náhoda to nebyla, dal si i kvas,“ odtajnila nám majitelka