Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Veruskaaa uvařila 8. 4. 2023 20:57 Murgh korma – indická kuřecí korma s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veruskaaa uvařila 27. 10. 2022 08:55 Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Veruskaaa uvařila 14. 11. 2021 21:41 Polévka z červené čočky a pečených batátů s kokosovým mlékem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
Hubnutí žen po padesátce má svá pravidla, říká Margit Slimáková. Nejvíce škodí opakované diety, varuje expertka