uvařila 7. 10. 2013 16:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 10. 2013 16:44
játra kuřecí, máslo, smetana ke šlehání, víno portské, tymián, sůl, pepř mletý, cibule, olej olivový, česnek, koření, sádlo
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Pita chléb: Kulinářský poklad z Blízkého východu pomůže vytvořit dokonalý gyros i kebab, jeho příprava je snadná
Jíst společně je pro nás důležité, říká vietnamský kuchař Khanh Ta, který nově učí zájemce vařit v online kurzech
Na povrchu křupavý a uvnitř jemně krémový. Takový bude staročeský houbový kuba se správně uvařenými kroupami