uvařila 10. 8. 2010 17:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2010 17:08
kýta vepřová, cibule, koření kari, pepř mletý, bujón hovězí, sůl, hrášek mražený, mouka hladká, kečup sladký, olej, vejce, mléko, mouka polohrubá, sůl
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Šéfkuchař Petr Hajný prozradil recept, jak si doma připravit fantastická telecí játra s černou čočkou a cibulovým zelím
Domácí rybí prsty jsou levnější a chutnější, než ty kupované. Křupavost jim dodá panko strouhanka nebo kukuřičné lupínky
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na dokonalé tvarohové knedlíky? Použijte dost zralé ovoce a nechte v něm pecku!