uvařila 2. 8. 2009 12:44
tmavý cibulový základ
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2009 12:44
tmavý cibulový základ
kýta vepřová, cibule, slanina anglická, maso mleté mix, rohlík, žloutek, rozmarýn, játra, sůl, pepř, sádlo, mouka hladká
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup
Půlhodina zábavy a domácí tavený sýr jen ze tří surovin je na stole! Je levnější, zdravější a jemnější než z obchodu