uvařila 23. 9. 2012 13:32
varianta: bez zapékání s chlebem, topinkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 9. 2012 13:32
varianta: bez zapékání s chlebem, topinkou
maso vepřové, cizrna, cibule, česnek, petržel, mrkev, kečup sladký, sůl, pepř, zázvor mletý, fenykl, solamyl, víno bílé, sýr nastrouhaný, slanina
Přidáno před 58 minutami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Falešná dršťková polévka z hub: Vylepšíte ji netradičními přísadami! Víte, které to jsou?
Jednoduché dortové krémy: Jak na odlehčený pudinkový nebo moderní bílkový?
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte